Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Bakırköy’deki Ebuzziya Ve Fahri Korutürk Caddeleri Yenileniyor

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy’deki en işlek caddelerden Ebuzziya ve Fahri Korutürk (İstasyon) caddelerinde, ışıklandırma, peyzaj, kent mobilyaları ve yol yenileme çalışmalarına başladı.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Ebuzziya ve Fahri Korutürk caddelerinde esnafın da talepleri göz önüne alınarak çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmaları başladı.

Yapılacak çalışmalar öncesi caddelerde incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “İlçe merkezimizde bulunan Fahri Korutürk ve Ebuzziya caddesi üzerinde bulunan 7 adet büfe adı altındaki kafe konduyu ve eklentilerini; esnafımıza ciddi sıkıntılar yarattığı, alışverişi engellediği, dükkanların görünümüne zarar verdiği, kent estetiğini bozduğu ayrıca gürültü ve çevre kirliliği yarattığı için geçtiğimiz aylarda yıkmıştık. Bu iki caddemizde ışıklandırma, peyzaj, kent mobilyaları ve yol yenileme çalışmalarına başladık” dedi.

Kerimoğlu, Ağustos ayında caddelerin açılışının yapılacağını da belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.