Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener bugünün gündemi

Başkan Gökhan Yüksel, Genç Çiftleri Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; Evren Özhan-Halil Köhserli, Hilal Akkoyun-Kadir Gayretli ve Gül Hacıfettahoğlu-Osman Beştaş çiftlerinin nikâhlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

 

Genç çiftlerin aileleri ve sevenlerinin de katılımıyla Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâh töreninde Başkan Gökhan Yüksel; Yüksel Evren Özhan-Halil Köhserli, Hilal Akkoyun-Kadir Gayretli ve Gül Hacıfettahoğlu-Osman Beştaş çiftlerinin nikâhlarını kıydı. Üç nikâhta da çiçeği burnunda çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Gökhan Yüksel, evlilik cüzdanlarını kendilerine takdim ederek, “Yarınlara; vatanına ve milletine bağlı, çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılaplarından vazgeçmeyen yeni nesiller yetiştirmenizi diliyorum.  Bir ömür boyu üzerinizden sağlık, mutluluk, huzur, sevgi ve saygı eksik olmasın.” temennilerinde bulundu. 


 

Anahtar Kelimeler:
Nikah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.