Öne Çıkanlar azerbaycan eNBE Kent diyarbakır pkk Ayyuka bugünün gündemi akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Başkan Günel’den Personeline Müjde: “Asgari Ücret Net 2500 TL”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  “CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 2 bin 500 TL olacak” talimatının ardından çalışanlarına müjdeyi verdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu’nun talimatını eksiksiz olarak yerine getireceklerini kaydeden Başkan Günel “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerde çalışan personelle ilgili önemli bir karara imza attı. Bizde bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Bu günden itibaren belediyemizde asgari ücret net 2 bin 500 Türk Lirasıdır” dedi.

BU ÖNEMLİ KARARIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 2 bin 500 Türk Lirası olacağını açıkladı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP liderinin kararına uyum gösteren ilk başkanlardan biri oldu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Parti Meclisi’nin kararlarının sonuna kadar destekçisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Günel “Bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,  Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerde asgari ücretin 2 bin 500 Türk Lirası olacağını duyurdu. Bu önemli kararın sonuna kadar arkasındayız. Bu günden itibaren belediyemizde asgari ücret net 2 bin 500 Türk Lirasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi emekçinin yanındadır. Böyle bir partinin mensubu olmaktan dolayı gurur duyuyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.