Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Başkan Tuna’dan Başkan Ercan’a Sürpriz Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, koltuğu devrettiği Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a süpriz bir ziyarette bulundu.  Bir araya gelen iki başkan Sincan’da yapılacak yeni hastane, trafik ve yol çalışması gibi birçok önemli başlığı konuşarak, çalışmaların hız kazanacağı vurgusunu yaptılar. Ercan’ı tebrik eden Tuna “Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı. Başkan Ercan ise “Başkanımızın desteğini hissetmek bizleri memnun ediyor. Kendisinin tecrübelerinden yararlanmaya ve istişarelerle daha güzel bir Sincan için çalışmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bir araya geldi. Başkan Ercan’ı tebrik eden Başkan Tuna “Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı. Başkan Tuna “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde gerekli desteği vereceğiz. Sincan’ın bizdeki yeri ayrı” diye konuştu.


“HEP BİR ADIM İLERİYE GİDECEĞİZ”


Başkan Tuna’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercan “Başkanımızın bizlere olan desteğini her zaman arkamızda hissedeceğiz. İnşallah hep beraber, el ele, Sincan için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Sincan, her şeyin en güzeline layık” diye konuştu. Başkan Tuna’nın deneyimlerinden yararlanacağının vurgusunu yapan Başkan Ercan “Sincan için büyük hizmetler yapmış Başkanımızın tecrübelerinden faydalanarak, bir adım daha ileriye gideceğiz. Vatandaşların talep ve önerilerini alacağız, durmayacağız, çalışacağız” dedi.


YENİ HASTANE PROJESİYLE İLGİLİ GELİŞME


Sincan’la ilgili konuları görüşen ikili, önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, Tuna’ya Sincanlıların dört gözle beklediği, yeni yapılacak hastaneyle ilgili vatandaşların beklentilerinin olduğunu ifade etti. Bunun üzerine Başkan Tuna “Önümüzdeki hafta yeni hastane projesinin ihale tarihi belli olacak. İnşallah bundan sonra süreç daha hızlı ilerleyecek” diye açıklamada bulundu.


SİNCAN’A YENİ YAYA GEÇİDİ


Sincan’a yeni yaya geçidinin yapılacağının müjdesini veren Tuna ayrıca Sincan’da yürüyen merdivenlerin en kısa sürede onarılacağını söyledi. Bunun yanı sıra Ayaş Caddesi alt geçidinin vatandaşların talepleri üzerine seramikle kaplanacağını belirtti.

Sincan çarşı trafiğinin bir önce çözülmesi gerektiğini söyleyen Ercan’a Tuna, imkanlar ölçüsünde gerekli desteğin sağlanacağını söyledi. Tuna “Sizden gelen her öneriye açığız, yeter ki vatandaşlarımızın faydası için işler yapılsın” dedi.


SİNCAN’DA PROJELER DEVAM EDECEK


Polatlı 2 caddesinde devam eden ASKİ çalışmasında incelemelerde bulunduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçede birçok çalışmayı yerinde incelediğini kaydetti. Başkan Ercan “Sincan’da projeler plana uygun ilerliyor. Bunun böyle devam etmesi ve gerekirse hızlanması konusunda hassasiyet göstereceğiz. İşleyen bir çark var. Biz de bu çarkın dönmesi için daha çok çalışacağız. Hükümetimiz, Ankara Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle çıtayı daha yükseklere taşıyacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.