Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE Entübe Sayısı

"Ben Sizlerin Önüne Sorunlarınızın Çözümü İle Geldim"

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Seçim ofisinde pazar esnafı temsilcilerinin sorularını cevaplayan Ömer Günel, “Bu pazarcı esnafımızla 4. toplantım ve bu görüşmelerimiz devam edecek. Ben işçi bir ailenin çocuğuyum. Bu noktaya tırnaklarımla kazıyarak geldim. Aynı zamanda yörüğüm ve inatçıyım. Ben sizlerin önüne sorunlarınızın çözümü ile geldim.” dedi.


"Bunları Yılan Takip Etse Yılanın Beli Kırılır"
Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ömer Günel rakip belediye başkan adayının ve ona destek verenlerin tek derdinin koltuk olduğunun altını çizerek, “Değerli esnaf arkadaşlarım, siz bana diyorsunuz ki diğerlerinden farkın nedir? Bende diyorum ki benim koltuk sevdam yok, kariyer sevdam yok. Ben zaten bu memlekette yaklaşık 30 yıldır avukatlık yaparak kendi kariyerini saygınlığını kazanmış, bu şehri tanıyan sorunlarını ve çözümlerini bilen bir kardeşinizim. Size karşı en samimi aday benim. Neden mi? Çünkü karşımdaki rakibim bu şehri 10 yıl yönetme yetkisi almış biri. Yani denenmiş birisidir. Ona destek verenlerden biri de 40 yıllık CHP’liyim diyen ve CHP Kuşadası Belediye Başkanlığı yapmış ancak kendisine tekrar görev verilmeyince AKP’ye geçen biridir. Ben dün CHP’li olup da bugün işime gelmeyince başka partiye destek verenlerden değilim. 3 icraat yoksunu bir araya gelmiş halka hizmet vaat ediyor. Halka hizmet etmek gibi bir amaçları yok onların tek amacı var oda koltuklarını, rantlarını korumak. Ben sizlerle arama aracı koymayacağım. Ya benimle direkt görüşeceksiniz ya da her biri kendi alanında yetkin olan meclis üyelerim vasıtası ile bana ulaşacaksınız. Başka aracı kabul etmiyorum." dedi. 


"Benden öncekilerin hatalarını bana kesmeniz adaletli olmaz"
Ben pazarcı esnafımın sorunlarını biliyorum. Çözümlerini hazırladım. Yetkiyi sizden aldığım gün sorunlarınızı çözmeye başlayacağım. Semt pazar yeri kiralarında %50 indirim yapacağım. Kapalı alanda ise işletmeci ile görüştüm belediyeye geri devredecek. Akabinde buradaki kiraları da %50 indireceğim. Endişelerinizi anlıyorum. Ancak ben denenmemiş bir aday olarak diyorum ki bana yetkiyi verin. 5 yıl içinde değişimi göreceksiniz. Ben partizanca davranmıyorum. AKPli kardeşimin de MHPli kardeşimin de Saadet Partili kardeşimin de bu şehirde yaşayan herkesin oyuna talip oluyorum. Size adaletli, icraatçı bir dönem vaat ediyorum. Yani bugüne kadar vaat edilip ama yapılmayanları yapacağımı söylüyorum.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.