Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Beşiktaş Belediyesi Etiler Sanatçılar Parkı'nda Sokak Lezzetleri Festivali Gerçekleştiriyor

Beşiktaş Belediyesi, kentin yaşayan yüzünü yansıtan, Türk yeme-içme kültüründe ve günümüz metropol yaşamında oldukça önemli yeri olan sokak lezzetlerini 23-24 Eylül 2017 tarihlerinde üçüncü kez Beşiktaş’a getiriyor.

Etiler Sanatçılar Parkı'nda üçüncüsü düzenlenecek olan Sokak Lezzetleri Festivali’ne en az 25.000 kişinin katılması bekleniyor. Festival bu yıl da müzisyenler eşliğinde sokakların eşsiz lezzetlerini katılımcılarla buluşturuyor. Festival boyunca müzisyenlerin canlı sahne performansları ve Dj’ler, katılımcılara tadına doyulmaz bir hafta sonu yaşatacak. Baba Zula, DJ Set, Esra Güner&Red Box, Grup Anatolia, KadansBand ve TheBluesBand müzikleriyle Etiler Sanatçılar Parkı’nda olacak.

Yıllar boyu sokaklarda olgunlaşan lezzetler, sevenleri ile buluşuyor, doyumsuz lezzetleri ünlü şefler taçlandırıyor!
Dumanı tüten leziz köfte, nefis tavuklu pilav, kömürde kokoreç, tadını asla unutamayacağınız balık-ekmek, midye dolma, lezzetli mi lezzetli döner, içli köfte, sucuk ekmek, pamuk şeker, mısır ve diğer sokak lezzetleri. Yemek sanatının ustalarının sırlarını Beşiktaş Belediyesi’nin düzenleyeceği festivalde keşfedeceksiniz.

Çocuklara Özel Lezzetler ve Oyunlar!
Çocuklar için özel lezzetler, enerjilerini atmaları için eğlenceli oyun alanları ve yüz boyama gibi aktivitelerle çocuklar da festivalde harika zaman geçirecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.