Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Çukurova Belediye Başkanı Çetin: Demokrasimize Kurşun Sıkılmıştır

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, talep üzerine yaz boyunca her ayın son cuması yaptığı Halk Günü'nde vatandaşlarla buluşup gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
 
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halktan gelen talepler üzerine, yaz boyunca ayda bire indirdiği Halk Günü'nde, vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'de düzenlenen silahlı saldırıya tepki gösteren Başkan Çetin, “Gözü dönmüş odaklar artık ne yapacaklarını şaşırdılar. Sayın Genel Başkanımıza yapılan bu saldırıyla, demokrasimize kurşun sıkılmış, demokrasimiz yara almıştır. Bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum" dedi.
 
“ O Gün Tüm Halkımızı Birlikte Olmaya Davet Ediyorum”
 
Vatandaşlara yeni projelerin de müjdesini veren ve 30 Ağustos'ta tüm halkı fener alayına davet eden Çetin, “Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz tam da bu günlerde, 30 Ağustos Zafer Bayramı çok özel ve çok anlamlı bir gün. CHP il ve ilçe örgütlerimiz, Seyhan Belediyesi ile 30 Ağustos Salı günü saat 20.00'de Kenan Evren ve Turgut Özal Bulvarının kesiştiği noktada toplanıp, ellerimizde meşalelerle Duygu Kafe'deki Gençlik Meydanı'na kadar yürüyeceğiz. O gün, tüm halkımızı ele ele, omuz omuza birlikte olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Çetin, Halk Günü'ne gelen vatandaşların sorunlarını dinledi ve ilçedeki projeler hakkında bilgi verdi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.