Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Mersinli Ceren’in Yüzünü Güldürdü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mersin’de yaşayan 22 yaşındaki Ceren Özdemir’e çok istediği akülü tekerlekli sandalyeyi gönderdi.

Ceren’in akülü sandalye hayalini öğrenen Başkan Çetin, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Çukurova Halk Masasına bağlı ‘Başkan Çukurova’yı Dinliyor’ ekibine talimat vererek, sandalyenin hemen temin edilmesini ve Ceren’e ulaştırılmasını istedi. Sandalyesini alan Ceren, Belediye Başkanı Soner Çetin ile telefonda görüşerek, teşekkürlerini dile getirdi. Özdemir ailesi de Başkan Çetin’e şükranlarını sundu.

Ne Ceren, Ne De Diğer Engelli Yurttaşlarımız Hiçbiri Yalnız Değil”

Üniversitede psikoloji eğitimi alarak engelli arkadaşlarına yardımcı olmak isteyen Ceren’in bundan sonraki yaşamında da hep yanında olacaklarını ifade eden Çetin, “Ceren’in yüzünün gülmesi bize yetti. Artık biliyorum ki, Ceren dışarı çıktığında çok mutlu olacak. Ceren kızımızın bundan sonra hep yanındayız ve destekçisiyiz. Ne Ceren, ne de diğer engelli yurttaşlarımız hiçbiri yalnız değiller. 22 yıldır kızına gül gibi bakan Anne Hatun hanıma saygılarımı sunuyor Ceren kızımızın da gözlerinden öpüyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.