Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Çukurova Belediye Başkanı Çetin Modern Muhtarlık Binasını Açtı

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Halkımızın her kesimine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bugün de modern ve mahallemize yakışır muhtarlık binamızın açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, her Salı yaptığı hizmet açılışlarına bir yenisini daha ekledi. Yapımı tamamlanan Beyazevler Mahallesi muhtarlık binasının açılışını gerçekleştiren Çetin, her hafta bir açılış yapma sözünü yerine getirmenin huzuru içinde olduğunu belirtti.

“Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi Sözümüz Var”

Beyazevler mahallesinde bu yıl içerisinde yaptıkları üçüncü açılış olduğunun altını çizen Çetin, “Belediyemizin, yol, temizlik ve park bahçeler hizmetleri rutin olarak devam ediyor. Biz, bu rutin hizmetlerin dışına çıkarak, sosyal belediyeciliğin örneği olan hizmetlerimizi de tüm hızıyla sürdürüyoruz. Semt kreşi ve emekli dinlenme evinden sonra, muhtarlık binamızın da açılışını gururla yapıyoruz. Beyazevler Mahallesi sakinlerine, bir kadın sohbet ve dayanışma evi sözümüz var. Onun da yer tespitini yapar yapmaz, inşaatına başlayıp, o hizmetimizi de hep birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Muhtarlar En Demokratik Seçimle Görev Başına Geldi”

Muhtarların, en demokratik seçimle görevleri başına geldiğini belirten Çetin, şöyle devam etti:
“Sizlerin desteğiyle seçilen, sizlere karşı mahcup edilmemesi gereken, belediyemizin temsilcileri olarak görüyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda, muhtarların ayrı bir anlamı ve önemi var. Karataş ilçemize bağlı, 43 muhtarın çoğuyla karşı karşıya geldik. Göreve gelmeden önce sizlere ne vaad ettiysek, inşallah görev bittiği zamanda hepsini gerçekleştirmiş olmanın gönül rahatlığı içerisinde sizlerin karşısına çıkmak istiyoruz.”



“Kullanmadığınız Giysileri Değerlendiriyoruz”

Çetin, göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği sosyal projelere değinirken, son olarak halkın hizmetine sunduğu, Giysi Toplama projesinden de söz etti. Açılışı yapılan binanın yanındaki giysi toplama kutusunu işaret ederek, “Hayır çarşısı, gıda yardımı, katı atıkların toplanması gibi hizmetlerimizden sonra, kullanmadığınız giysileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak, kullanılamayan durumda olanları da ülkemiz ekonomisine kazandırmak için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Gıda bankamızdan, aylık 5 bin aile yararlanırken, hayır çarşısından da binlerce vatandaşımız giysi ihtiyacını karşılıyor. Giysi toplama kutularından yapılacak ayrıştırmada, kullanılabilir olanları, yine ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Çukurova halkının bu projeye sahipleneceğinden eminim” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.