Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Çukurova Belediyesi’nden Bayram Yardımı

Çukurova Belediyesi "Hayır Çarşısı" ve "Gıda Bankası"ndan yararlanan ihtiyaç sahibi Çukurovalılar, Ramazan ayında da giyim ve gıda ihtiyaçlarını karşılayan Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti. Başkan Çetin, “Amacımız Çukurova’da muhtaç durumda olan vatandaşlarımızı Ramazan ayında da bir nebze de olsa sevindirmek” dedi.

Çukurova Belediyesi, Ramazan dolayısıyla giyim ve gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. 5 bin 600 vatandaşın yararlandığı hayır çarşısında giyim eşyaları yardımı yapılırken, Gıda Bankası’ndan 5 bin aileye Ramazan kolisi yardımı yapıldı. Çukurova ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere, yılın her ayında olduğu gibi, Ramazan ayında da gıda ve giyim yardımında bulunduklarını belirten Çetin, yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere içerisinde çeşitli gıda maddeleri bulunan Ramazan gıda kolilerinin büyük bir özen ile dağıtıldığını ifade etti. Ramazan Bayramı öncesinde, Çukurova Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’na gelen vatandaşlar ise verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkan Soner Çetin’e, verdiği bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz. Sürekli yararlandığımız bu hizmet, bayram öncesinde hem bizim, hem de çocuklarımızın yüzünü güldürecek” dedi.

“Yardımlarımız Sürekli Devam Edecek”

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kurulan Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndan yararlananların sayısının her geçen gün arttığını belirten Çetin, “Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giyim ve gıda yardımında bulunuyoruz. Belediyemizin imkanları ile oluşturduğumuz yardım paketlerini, muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza dağıtıyoruz. Amacımız, Çukurova’da muhtaç durumda olan vatandaşlarımızı Ramazan Ayı’nda bir nebze de olsa sevindirmek. Ramazan ayı nedeniyle artan giyim eşyası bağışlarını da, halkımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.