Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Çukurova Belediyesi’nden Çocuk Parkı ve Spor Tesisi Açılışı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı ve spor tesisinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Çetin, “Durmadan, dinlenmeden Çukurova’mızı güzelleştirmeye, hayat standartlarınızı yükseltmeye, halkımızla kucaklaşmaya ve tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çukurova Belediyesi’nin her hafta bir mahallede yaptığı açılışlar devam ediyor. Her salı açılış yapan Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Huzurevleri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 14 nolu çocuk parkı ve spor tesisinin açılışını semt sakinleri ve çocuklarla birlikte yaptı. Çetin, açılışta “Sabahın erken saatlerinde başlayan maratonumuz gece geç saatlere kadar devam ediyor. Açılışını yaptığımız yerleri, hizmetleri anlatmaya zaman yetmiyor. Durmadan, dinlenmeden Çukurova’mızı güzelleştirmeye, hayat standartlarınızı yükseltmeye, halkımızla kucaklaşmaya ve tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Görev süremizin sonunda halkımızın karşısına verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olarak alnımız ak, başımız dik çıkacağız” diye konuştu.

-Huzurevleri'ne Atatürk Öğrenci Yurdu-

Çetin, Huzurevleri Mahallesine yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili de yurttaşı bilgilendirdi. Çetin, Adana’ya yapılacak en önemli yatırımlardan olan öğrenci yurdunun Huzurevleri Mahallesi’ne yapacağını belirterek “Adı Atatürk olacak Öğrenci Yurdumuzu Huzurevleri Mahallesine yapacağız. Ve yine çok yakında temel atma töreninde hep bir arada olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.