Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray

Çukurova'da Çocuklara Diş Sağlığının Önemi Anlatıldı

Çukurova Sağlık Günleri kapsamında Çukurova Belediyesi’nin Diş Hekimleri Odası birlikte düzenlediği etkinlikte Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde miniklere diş sağlığı eğitimi verildi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, diş fırçası ve diş macunu hediye ettiği çocuklardan her gün en az iki kez dişlerini fırçalama sözü aldı.

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde eğitim gören miniklere diş hekimleri tarafından diş sağlığının önemi anlatıldı.

Çukurova Sağlık Günleri kapsamında yapılan etkinliğin ilki Belediyeevleri Semt Kreşinde  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in katılımı ile gerçekleştirildi. Adana Diş Hekimleri Odası ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Soner Çetin, miniklerin isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Soner Çetin, çocuklara diş macunu ve diş fırçası hediye ederek onlardan günde en az iki kez dişlerini fırçalama sözü aldı. Diş macunu ve diş fırçalarını alan çocuklar Başkan Soner Çetin’e hep bir ağızdan teşekkür etti.

Ardından Adana Diş Hekimleri Odası’na üye diş hekimleri çocuklara diş sağlığının önemini anlattı. Nasıl diş fırçalanacağını da öğreten diş hekimleri erken yaşta diş fırçalama alışkanlığının kazanılmasının önemini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.