Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Çukurova Rotary Kulübü’den Yalmanlı Köyüne Çocuk Parkı

Yaptığı projelerle adından devamlı söz ettiren Çukurova Rotary Kulübü Yalmanlı Köyü’nde bulunan Toplum Birliği İlkokulu’na çocuk parkı bağışladı. Adana Çukurova Rotary Kulübü üyeleri Erdal Akdoğan ve Sarpay Sürmeliler’in bağışladığı çocuk parkının kurulumu bittiğinde kapsamlı bir çocuk parkı olacak. 


Törene UR. 2430. Bölge Guvernörü Hakan Karaalioğlu, Guvernör yardımcısı Lütfi Soyupak, Çukurova Rotary Başkanı Bekir Turgut ve eşi Ebru Turgut, Geçmiş dönem başkanlarından Lütfi Candır ve kulüp üyeleri katıldı. Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Hakan Karaalioğlu okul ziyaretinde neşeli bir gün geçirdi.  Rotaryenler çocuklarla birlikte oyunlar oynadı. Heyet okulun daha önce yine kulüp tarafından yapılan bilgisayar atölyesi ve kütüphanesinide ziyaret etti. 

Erdal Akdoğan ve Sarpay Sürmeliler'in bağışladığı çocuk parkının kurulumu bittiğinde Köy okulu, kapsamlı bir çocuk oyun alanı ve peyzaj çalışmasına kavuşacak.

Anahtar Kelimeler:
PeyzajPark
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.