Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook İdlib akp Pandemi Kuşadası Belediyesi Akşener

Çukurova'ya Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı Açılacak

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ilçeye Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı açılacağını bildirdi.

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği Halk Günü'nün bir diğerinde daha vatandaşlarla buluştu. Talepler üzerine yaz boyunca Halk Günleri'ni ayda bire indiren Çetin, vatandaşların taleplerini dinlediği buluşmada yaz döneminde gerçekleşen etkinliklerin bilgisini verdi, yakın dönemdeki projelerini anlattı. Çetin, "Yaz kış, yağmur çamur sıcak demeden daha mutlu, gülümseyen bir Çukurova için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Vatandaşlar Teşekküre Geldi

Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve gelen talepleri not alan Çetin'e, vatandaşların daha çok teşekkür için gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Çetin, “Temmuz ayının ilk cuması halkımızla buluşacağız’ demiştik. Bugün buraya sizleri dinlemeye geldik. Halk günlerini ayda bire indirdik ama biz yaz boyunca yine halkla beraber, halkın içindeyiz. Yaz kış, gece gündüz demeden mesai kavramı olmadan ekip arkadaşlarımızla birlikte sizler için çalışıyoruz" dedi.

"Her Şey Gülümseyen Bir Çukurova İçin"

Belediyenin çalışmalarını aktaran Belediye Başkanı Soner Çetin, "Yaz aylarının gelmesiyle başlattığımız asfalt çalışmalarımız 4 ayrı bölgede devam ediyor. Yapılan çalışmaları sokaklara giderek yerinde denetliyorum. Vatandaşlarımız memnun ve mutlu. Çukurova'da yakın zamanda asfalt diye bir sorun kalmayacak" diye konuştu.

Yazı Adana'da geçiren vatandaşlar için bir dolu etkinliklerin olduğunu ifade eden Çetin, "Bir yandan her sene gerçekleştirdiğimiz Yaz Okulumuz devam ederken, yüzlerce çocuğumuz Hayalpark'ta yüzme eğitimi alıyor. Engelli Yüzme Havuzumuzda engelli vatandaşlarımız diledikleri gün ve saatlerde havuzdan yararlanabiliyor. Toplum merkezlerimizde drama, diksiyon kurslarımız son sürat devam ediyor. Açılışını yaptığımız Akın Özdemir Su Oyunları Parkımıza ise halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Biz durmuyoruz. Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için, daha mutlu, gülümseyen bir Çukurova için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Güzelyalı'ya Kadın Sohbet Evi Yakında Açılıyor"

Her salı açılış her perşembe temel atma töreni yaparak bir rekora imza atan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halka yakın dönemde hayata geçecek projeler hakkında da bilgi verdi. Merakla beklenen Kadın Sohbet Evi'nin Ağustos ayında Güzelyalı Mahallesi'nde açılışını yapacaklarını belirten Çetin, "Atatürk Kadın Yaşam Köyümüz için çalışmalarımız sürüyor. Yapımı devam eden 10 parkımızın 8'inin yapımı tamamlandı. Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı'nın ise çok yakında temelini atacağız" ifadelerini kullandı. Açıklamaları alkışlarla karşılanan Çetin, 4 Ağustos Cuma günü buluşmak üzere Halk Günü'nü noktaladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.