Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

Çukurova’da Halk Günleri

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları “Halk Günü”nün aslında bir faaliyet raporu olduğunu ifade ederek, “Herkes bizim gibi halkın karşısına çıksın. Herkes halka olan sorumluluğunu yerine getirsin” dedi.

Çetin, belediye tarafından düzenlenen Halk Günü’nde yaptığı konuşmada, vatandaşlara hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.  Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin şu an Çukurova’da 12 ayrı yerde park yapım çalışmalarını sürdürdüğünü, 200’e yakın park olan Çukurova’da yeşil alan miktarının her geçen gün artığını ifade ederek şöyle devam etti:
 
“Çukurova Halkının Parasının Bekçisiyiz”
 “Güzelyalı Mahallesi’nde Emekli Dinlenme Evi, Huzurevleri Mahallesi’nde Kapalı Semt Pazarı, Kurttepe Mahallesi’nde ise Kadın Sohbet Evi yapım çalışmaları sürüyor. Yol İşleri Müdürlüğümüz ise Huzurevleri ile Yurt Mahallesi’nde asfalt kaplama, Kurttepe Mahallesi’nde yama ve Toros Mahallesi’nde parke yol söküm çalışmalarına devam ediyor. Asfalt çalışmalarını mahallelere giderek yerinde denetliyorum. Türkiye’nin en ucuz ve en iyi asfaltını Çukurova’da yapıyoruz. Devletin her kuruşunu en doğru yerde, en kaliteli ve en uygun şekilde harcamaya çalışıyoruz. Biz Çukurova halkının parasının bekçisiyiz. Türkiye’de her anlamda örnek alınması gereken bir ilçeyiz.”

“Başımız Dik Alnımız Ak”
Seçim döneminde ‘Çetin Projeler’ başlığı altında yayınlanan kitapçıkta ne vaat ettiyse hepsini yerine getirdiğini belirten Çetin, “Göreve geldiğimizin daha 7. ayında toplu açılışlar yapmaya başladık. O günden bu yana her Salı günü açılış yapıyoruz. Nasıl başladıysak sizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Bir siyasetçinin ağzından çıkanı kulağı duyacak. Mert, yiğit bir siyasetçi sözünün eri olup ağzından çıkanı gerçekleştirecek. Şeffaf, hesap verilebilir, dürüst yöneticilik anlayışıyla başımız dik alnımız ak, her hafta Cuma günü sizin karşınıza çıkıyoruz” dedi.
Göreve geldikleri günden bu yana düzenlenen “Halk Günü”nün aslında bir faaliyet raporu olduğunu kaydeden Çetin, “Herkes bizim gibi halkın karşısına çıksın. Herkes halka olan sorumluluğunu yerine getirsin” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.