Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

Çukurova’da Uluslararası Tenis Akademisi Kuruluyor

Çukurova’da uluslararası tenis akademisi ve büyük bir spor tesisi kurulacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, spor tesisleri yapımı için arsa tahsis ettiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle geçtiğimiz gün protokolü imzaladı.

Ortak projeyle Kireçocağı Mahallesi’nde bulunan alana yapılacak açık ve kapalı tenis kortlarıyla Çukurova’ya muhteşem bir tenis akademisi kazandırılacağını belirten Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Adana’dan çok iyi tenis sporcuları yetişiyor. Kısa zamanda, uluslararası standartlardaki kortlarımızda, dünyanın ünlü tenisçilerini ağırlıyor olacağız. Bu da hem Adana sporuna, turizmine ve ekonomisine katkı sağlayacak” dedi.

7 BİN 500 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU

Spor tesisi projelerinin tenis akademisi ile kalmadığını belirten Çetin, önceki dönemde Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne atletizm pisti olarak tahsis edilen 70 dönümlük alanda ise nizami ölçülerde futbol stadı ve 7 bin 500 kişi kapasiteli Türkiye’nin en büyük kapalı spor salonlarından birinin açılacağını kaydetti.
 Çetin, “Bunlar gurur verici projeler. Bu projelerin bizim dönemimizde yapılması mutluluk verici. Adana sporuna çok büyük heyecan gelecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.