Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Çukurova’da Zafer Bayram’ında Edip Akbayram Coşkusu Yaşanacak

Ünlü sanatçı Edip Akbayram, Çukurova ‘da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda büyük bir halk konseri verecek.

Çukurova Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.yıl dönümünü halka açık büyük bir konserle kutlayacak. 30 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’de ünlü sanatçı Edip Akbayram tarafından büyük bir konser verilecek.

“Zafer Konserimize Tüm Halkımızı Bekliyorum”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Büyük Taarruz’un yıl dönümünü görkemli bir şekilde kutlamak için hazırlıkların sürdüğünü ifade ederek, “Yurdumuzu işgalden kurtararak, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızdaki tüm komutanlarımızı, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anacağız. 30 Ağustos akşamı kıymetli sanatçımız Edip Akbayram’ın birbirinden güzel şarkıları ile zafer coşkusunu yaşayacağız. Tüm halkımızı Çukurova Belediyesi bahçesinde saat 20.00'de gerçekleştireceğimiz zafer konserimize davet ediyorum" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.