Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Haluk Levent Sözünü Tuttu 29 Ekim’de Bakırköy’de Konser Verecek

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde Haluk Levent,  Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda 29 Ekim Pazar günü saat 16.00’da konser verecek.

Haluk Levent, seslendirdiği İzmir Marşı’nın klibinin çekimi için Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin kapılarını kendisine açan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na geçtiğimiz mart ayında gerçekleştirdiği  teşekkür ziyaretinde bir ulusal bayramda Bakırköy’de konser verme sözünü yerine getirerek 29 Ekim’de saat 16.00 Bakırköy’de sahneye çıkacak.

Klibin çekimi için pek çok yere başvurduğunu fakat yanıt dahi alamadığını belirten Levent, daha sonra ulaştıkları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun projeye çok sıcak baktığını ve Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde çekimlerin gerçekleştiğini ifade etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.