Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home)

İETT’den Şehit Mustafa Cambaz’a Vefa

İETT, 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden  Yeni Şafak Gazetesi muhabiri Mustafa Cambaz'ın ismini Topkapı metrobüs durağına verdi.

Yeni Şafak Gazetesi'nde 20 yıldır foto muhabir olarak görev yapan Mustafa Cambaz 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Çengelköy Polis Karakolu'nda milli irade nöbeti tuttuğu esnada şehit oldu. Şehit Mustafa Cambaz'ın hatırasını yaşatmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cambaz'ın çalıştığı gazetenin yakınındaki Topkapı metrobüs durağının ismini Şehit Mustafa Cambaz olarak değiştirdi.
 
Ulu Cami’lerin Fotoğrafçısı

Mustafa Cambaz foto muhabirdi. Türkiye'deki Ulu Cami'lerin her köşesini fotoğraflayan Cambaz kayıt fotoğrafçısı ve tarih yazarı idi. Ayrıca gittiği ve fotoğraflarını çektiği 118 Ulu Cami'nin fotoğraflarını da bir albümde bir araya getirmişti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.