Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

İstanbul'da 15-16 Temmuz'da Ulaşım Ücretsiz

İstanbul’da 15 Temmuz saat 06.00’dan, 17 Temmuz saat 06.00’a kadar ulaşımın ücretsiz olacağı duyuruldu. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’a özel İstanbulkart satışını, 14 Temmuz günü başlatacak.

Ankara’dan sonra İstanbul’da da 15 Temmuz saat 06.00’dan, 17 Temmuz saat 06.00’a kadar toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.

İBB’den yapılan açıklamaya göre 15 Temmuz’a özel tasarlanan ve 50 bin adet basılan İstanbulkart satışları 14 Temmuz günü satışa sunulacak. Açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan Belbim A.Ş., 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde meydana gelen hain darbe girişiminde kaybettiğimiz şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmak amacıyla, Özel tasarımlı “İstanbulkart” hazırladı” ifadeleri kullanıldı.

İstanbulkart’ın tüm fonksiyonlarına sahip olan bu kartlar, 14 Temmuz’dan itibaren Biletmatik’lerden alınabilecek.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.