Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

İstanbul Kaybettiği "Şehri" Arıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü’nün düzenlediği  “Medeniyet Mefkûresi ve Şehir” konulu etkinlikte Yusuf Kaplan İstanbul'un içinde bulunduğu durum hakkındaki görüşlerini açıklayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği özel etkinliklerle kültür sanat ve fikir dünyasına ışık tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İBB Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü ile İstanbul Tasarım Merkezi medeniyet fikrinin bazı yerlerde kent, bazı yerlerde ise şehir olarak vücut bulmasının arka planındaki hakîkatlerin devşirileceği “Medeniyet Mefkûresi ve Şehir” adlı bir panel düzenleyecek.
Moderatörlüğünü İsmail Erdoğan’ın üstlendiği panel, 22 Ekim Cumartesi günü İstanbul Tasarım Merkezi Seminer Salonu’nda gerçekleşecek. Medeniyet mefkûresiyle şehir arasındaki organik etkileşimin değerlendirileceği panele Yusuf Kaplan konuşmacı olarak katılacak. Panelist Yusuf Kaplan, “Şehir Nedir? Kent Nereye Düşer?” başlıklı tebliğiyle katılımcıları bilgilendirecek. Halka açık ve ücretsiz düzenlenecek olan etkinlik, 11.00’de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.