Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

Kalben Yerine Halil Sezai Sahne Alacak

Silifke’de bu yıl 44.’sü düzenlenecek olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali kapsamında sahne alacak olan Kalben, rahatsızlığı nedeniyle Silifke konserini iptal etti.

Haydi Söyle şarkısı ile gönüllere taht kuran ünlü şarkıcı Kalben, Mayıs konserlerini iptal ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.Ses tellerinde bir rahatsızlık olması sonucu sesi kısılan Kalben, konserlerine bir süreliğine ara verdi.
Silifke Belediyesi Kültür Müdürü Üstün Zayim, “Bu yıl 44.’sü kutlanacak olan Uluslararası Müzik ve Folklor Festivalimizde sahne alacak olan Kalben, rahatsızlığı sonucu Mayıs konserlerini iptal ettiğini duyurmuştur. 21 Mayıs akşamı sahne alacak sanatçının yerine, şarkıları ve muhteşem sesiyle ünlü sanatçı Halil Sezai sahne alacaktır. Festivalimize katılacak olan tüm halkımıza duyurulur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.