Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Kutsal Damacana 4 Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Audi

Kartal Belediye Başkanı Öz: Tüm Hakemlerimize Hakem Şansı Diliyorum

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, ''2017-2018 sezonunda tüm hakemlerimize 'hakem şansı' diliyorum. Umarım futbola yakışır görüntülerin eksik olmadığı bir yıl olur'' dedi.

Kartal Belediye Başkanı Öz, 2017-2018 Futbol Hakemleri Sezonu açılış törenine katılarak, hakemlere yeni sezonda başarılar diledi. Öz, törende yaptığı konuşmada hakemliğin zor bir meslek olduğuna dikkat çekti.  Futbolun kardeşlik duygusu içinde oynanmasına ve futboldaki şiddet olaylarına bir an önce son verilmesi gerektiğine de vurgu yapan Öz, ''2017-2018 sezonunda tüm hakemlerimize 'hakem şansı' diliyorum. Umarım futbola yakışır görüntülerin eksik olmadığı bir yıl olur'' diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.