Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi Akşener

Kartal Tasarım Araştırma Ve Katılım Grubu 4. Yaşını Kutladı

Kartal Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TAK Kartal Tasarım Araştırma ve Katılım Grubu, kuruluşunun 4. yıl dönümünü “Çaputunu Kap Gel” etkinliğiyle kutladı. Etkinlik kapsamında Kartallı tasarımcılar, kadınlar ve gençler, yanlarında getirdikleri kumaş parçalarını hazırlanmış olan fileye bağlayarak bir gölgelik tasarladı.

Kartal Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TAK Kartal Tasarım Araştırma ve Katılım Grubu, kuruluşunun 4. yıl dönümünü Kartal Meydanı’nda gerçekleştirdiği “Çaputunu Kap Gel” etkinliğiyle kutladı. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, TAK Kartal Kurucusu ve Şehir Planlamacı Faruk Göksu’nun katıldığı etkinlik kapsamında Kartallı tasarımcılar, kadınlar ve gençler, yanlarında getirdikleri kumaş parçalarını hazırlanmış olan fileye bağlayarak bir gölgelik tasarladı. Tasarlanan gölgelik, Kartal Meydanı’nda yerini aldı. Etkinliğe Kartal Kadın Ürünleri Pazarı üyeleri de destek verdi.

“Çaputunu Alan Geldi”

Etkinliğin ardından, TAK Kartal’ın kuruluşunun 4. yıl dönümüne değinerek konuşmasına başlayan Başkan Öz, 4 yılda çok büyük mesafelerin kat edildiğini belirterek, “TAK Kartal’ın; sosyal belediyecilik açısından, katılım açısından, projeleri halkla birlikte yapma açısından bize hem büyük katısı oluyor, hem de doğru projeyi oluşturmamıza fırsat veriyor. Burada bir meydanın nasıl kullanıldığını araştırdılar ve böyle bir proje ortaya koydular. Çaputunu alan geldi. Buraya taktı ve böyle değişik bir şey ortaya çıktı” dedi.
Konuşmaların ardından Tasarla Tak Ödül Töreni gerçekleşti. Mustafa Sinan Çorak, Emin Çopur, Gonca Şengel, Deniz Yıldırım, Onur Karavılkov ve Aykut Küç, ödüllerini Kartal Belediye Başkanı Öz, TAK Kartal Kurucusu Faruk Göksu ve Kartal Kadın Ürünleri Pazarı üyelerinin elinden aldı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.