Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Kartal’ın Parkları Renkleniyor

Kartal Belediye Başkani Op. Dr. Altınok Öz’ün teşvikiyle başlatılan ''Kartal’ın Duvarlarını Renklendiriyoruz'' etkinliğiyle, Kartallılar, tasarımcılar ve belediye buluştu. Parkların duvarlarını renklendirmeyi hedefleyen projeyle çocukların oyun alanlarının tekdüzelikten uzaklaşması bekleniyor.

Tasarım Araştırma Katilim(TAK) Kartal, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün desteğiyle Kartal’da mahalleliler ile tasarımcıları bir araya getiren bir program başlattı. Çalışmada Cevizli Mahallesi’nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Parkı’ndaki duvarlar çocukların oyun alanlarına uygun şekilde renklendirildi. 'Her Yer Benim Atölyem - Murat Havan, Rakun ve İllüstratör Burak Parlak’ın katıldığı  ''Kartal’ın Duvarlarını Renklendiriyoruz'' etkinliğinin ilk ayağı, mahallelilerin yanı sıra belediye çalışanlarını ve Cumhuriyet Savcisi Ali Pehlivanoglu’nu da ağırladı. Sprey boyayla ve el baskısı tekniğiyle yenilenen duvarlarla parka yeni bir soluk kazandırılırken konuklar parkın çocuklara yakışır renklere kavuşmasından duydukları memnuniyeti belirttiler.

Boyama çalışmasının bitmesiyle Başkan Öz, “Kartal’da park duvarları artık daha renkli. Bos duvarlar yerine, parklarımızın güzellikleri ön plana çıkıyor. TAK Kartal ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman önce geleceğimiz olan çocuklarımız ve onların oyun alanları… Kartal’ı seviyorum” sözlerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.