Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Kızılcahamam’a Turizmi Canlandıracak Dev Bir Proje Daha

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı içerisine yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim Merkezi'nin proje çalışmaları tamamlandı.


Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in girişimlerinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Soğuksu Milli Parkı içerisine yapılacak olan tesis için start verildi.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, önceki gün Diyanet İşleri Başkanlığı'nda yaptığı görüşmeler ile Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı, Seyr-Et Restaurant üzerinde bulunan alana yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim Merkezi'nin projesi hakkında bilgi aldı.


Başkan, yaptığı açıklamada; Kızılcahamam'a büyük katkı sağlayacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Kızılcahamam Eğitim Merkezi'nin proje çalışmaları tamamlanarak yapılacak olan etütler ile kazmanın yakın zamanda vurulmasını bekliyoruz dedi.


Yapılacak olan projemizin teknik özellikleri şu şekilde;

DİN HİZMETLERİ EĞİTİM TESİS ALANI:
Toplam İnşaat Alanı: 10758 m² 
220 Kişilik Yatak Kapasitesi
250 Kişilik Konferans Salonu
80 Araçlık Kapalı Otopark
Toplantı Salonları
Yemekhane
2. Bodrum Kat:
Otopark Ve Teknik Hacim Sığınak: 1350.92 m² 
1.Bodrum Kat:
Otopark Ve Teknik Hacim Sığınak: 1251.08 m² 
Zemin Kat:
Havuz Ve Yönetim Ofisleri: 1562.79 m² 
1. Kat:
Havuz Toplantı Konferans Salonu: 1493.44 m² 
2.Kat:
Yemek Salonu: 1265.82 m² 
3.4.5.6.7. Katlar:
2 Kişilik 100 adet Oda: 3206.6 m² 
8.Kat
10 Adet Suit Oda: 627 m² 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.