Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Kösepınar’a 'Maganda' Saldırısı

Eskişehir İnönü İlçesi İsmetpaşa Mahallesindeki Kösepınarı Parkı içerisinde bulunan aydınlatma lambaları bir kez daha 'magandaların' hedefi oldu.  


İnönü İlçesinde bulunan Kösepınarı Park’ı geçtiğimiz yıl içerisinde üç kez park 'magandaları' tarafından saldırıya uğramış ve her seferinde İlçe Belediyesi tarafından tahrip edilen lamba ve banklar tamir edilmişti. 2019 yılında bir kez daha park içerisindeki sekiz aydınlatma direğinde bulunan altı lambanın kopartarak kullanılamaz hale getiren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatılırken, İnönü Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler tahrip edilen lambaların yerine yenilerini takılacağını belirtildi. 


Belediye tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların ödediği vergiler ile alınarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunulan malzemelerin bir kaç kişi tarafından tahrip edilmesine izin verilmemesi gerektiği belirtildi.  Bu amaçla ilçe sakinlerinin bu suçu işleyen kişi yâda kişileri gördükleri anda Polis 155 ihbar hattını arayarak vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini bekledikleri ifade edildi.  

Anahtar Kelimeler:
Eskişehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.