Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Kuşadasında Yeni Belediye Başkanına Sevgi Seli

Kuşadası'nın yeni belediye başkanı Ömer Günel, seçimleri kazanmasının ardından göreve başlamasıyla yapılacak kutlamaları ve tebrik ziyaretlerini iki günle sınırlı tutarak bir ilki daha gerçekleştirdi.

Önceki yıllarda başkanlık makamında 1 hafta süren kutlama organizasyonlarını belediye düğün salonuna alarak bir ilki gerçekleştiren Başkan Ömer Günel “Önümüzde hazır olarak girmemiz gereken bir turizm sezonu var. Kısıtlı olan bu zamanı kutlama törenleri ile geçirmeyi doğru bulmadık. Bu nedenle iki gün sürecek kutlama programından sonra hızlıca icraatlarımıza başlayacağız. Hemşehrilerim merak etmesin. Çarşamba gününden sonra ben onlara gideceğim. İki gündür tebrik için gelen her vatandaşımıza da teşekkür ediyorum. Bugün burada her siyasi görüşten hemşehrimiz ile buluşmanın da ayrı bir sevinci var. Söz verdiğim gibi ben Kuşadası’nda yaşayan herkesin belediye başkanıyım. ” dedi.


Mazbatasını alıp göreve başlaması nedeniyle belediyeye çiçek ve benzeri kutlama argümanı gönderilmemesini ve bunun yerine eğitim amaçlı faaliyet gösteren belediyenin Hüseyin Can Vakfı'na bağışta bulunulmasını isteyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ayrıca Kuşadası'nın acil çözülmesi gereken birçok sorunu bulunduğunu ve zaman kaybedilmemesi gerektiğini belirtti. Gün boyunca Belediye Düğün Salonu'nda Kuşadalılarla buluşan ve tebrikleri kabul eden Başkan Günel’i ilk gün yaklaşık 5 bin hemşehrisi tebrik ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yanısıra sivil toplum örgüt temsilcileri çeşitli kamu kurum temsilcileri de yeni başkanı tebrik etmek için düğün salonuna geldi. Bir hayli yoğun geçen tebrik programı bugün 17.00’de sona erecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.