Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang avokado maskesi avcılar belediye başkanı handan toprak Patent İş Birliği Antlaşması avro avea kayseri belediye başkanlığı

Mamak Belediyesi Mamaklıların Acısına Ortak Oluyor

Sosyal belediyecilik hizmetini esas alan Mamak Belediyesi, Mamaklıların acılarına ortak oluyor.

İlçede yakınlarını kaybeden, cenazesi bulunan vatandaşların evlerini ziyaret eden Mamak Belediyesi Taziye Ekibi vatandaşların kara gününde yanında oluyor. Bu yıl ocak ayından itibaren Taziye Ekibi Mamak’ta 3 bin yakınını kaybeden vatandaşa ulaşarak, onlara taziyede bulundu. Mamak Belediye Başkanı Mustafa Akgül, “Ölüm hayatın kaçınılmaz bir gerçeği. Belediye olarak bu zor süreci yasayan vatandaşlarımızın yanında olarak onlara manen destek olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplam 13 Bin Vatandaşa Ulaşıldı

Hizmete başladığı 2011 yılından itibaren 13 bin vatandaşa ulaşan Taziye Ekibi, gittikleri cenaze evinde Kuran-ı Kerim okuyor. Cenaze evine özel olarak hazırlanan ve içerisinde çay, şeker, lokum ve gülsuyu bulunan özel paket cenaze sahiplerine teslim ediliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.