Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Mamak'ta Kurbanlıklar Görücüye Çıkamaya Başladı

Kurban Bayramı’na bir sayılı günler kala Türkiye genelinde olduğu gibi Mamak Belediyesi’nin Ortaköy’de 170 dönüm alan üzerine kurduğu kurban satış ve kesim alanında kurbanlıklar görücüye çıkmaya başladı. Çadırların kurulmaya başlandığı, samanların harmanlandığı alanının ilk kurbanlıkları alıcılarını beklemeye başladı. Kurban alımını son günlere bırakmak istemeyen vatandaşlar ise satış alanında sıkı ve uzun pazarlığa şimdiden tutuştu.

İmkânlarımızı seferber ettik
Kurban Bayramı öncesi hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmaların eksiksiz devam ettiğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nda sağlıklı, temiz ortamlarda kurban kesebilmeleri için elimizdeki imkânlarımızı seferber ediyoruz” dedi. Kurban satış yerlerindeki önlem ve hizmetlerin bayram sonuna kadar devam edeceğinin de altını çizen Akgül, “Vatandaşlarımız bir sıkıntıya düştüklerinde kurban satış yerindeki ekiplerimizden ve belediyemizden yardım alabilecekler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.