Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

Mamak’ta Cumhur İttifakı Gövde Gösterisi Yaptı

Mamak’ta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hamza Can tarafından organize edilen toplantıda, MHP, AK Parti ilçe teşkilatları, Cumhur İttifakının Mamak Belediye Başkan adayı Murat Köse, muhtarlar ve belediye meclis üyesi aday adayları bir araya geldiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve MHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hamza Can, “Hepimizin birinci amacı ülkemizin birliği ve dirliğidir.  Biliyoruz ki, birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Cumhur İttifakı sahip olmuş olduğu Milli Mücadele ruhuyla, millet iradesiyle Türkiye’ye tuzak kuranları heveslerini şimdiye kadar boşa çıkartmış, 31 Mart tarihinde de boşa çıkartacaktır” diye konuştu. Hamza Can konuşmasını şöyle sürdürdü:

BİRLİKTE RAHMET VARDIR

“Bu birliktelik bir umuttur. 31 Mart'ta mutlaka başarıyı yakalayacağız. Bu arada birkaç hususun altını daha çizmek istiyorum. Canım Türkiyem üzerinde öyle tuzaklar kurdular ki, tüm bu tuzaklar MHP’nin varlığı ve desteği ile bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz darbe girişimi, ekonomik abluka ve siyasi açmaz MHP’nin ortaya koyduğu memleket sevdası ile çözülmüştür.

TÜM ENERJİMİZİ HARCAYACAĞIZ

Bu seçimde Murat Köse kardeşim izle birlikte çalışacağız ve her türlü desteği vereceğiz. MHP olarak oyumuz Murat Köse’ye olacaktır. Belediye meclis üyeliğinde ise oylarınızı MHP'ye bekliyoruz. Seçimlerde bu bilinç ile çalışacağız, tüm enerjimizi harcayacağız.”

MHP’NİN KURULUŞUNUN 50. YILI

Toplantıda konuşan MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, “Milliyetçi Hareket Partisi 9 Şubat 1969 tarihinde rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in önderliğinde kuruldu. Bugünün bizim için, Türkiye için ayrı bir önemi var. 50 yıl önce Türk milliyetçiliğinin çıktığı bu kutlu yolculuk, Türk milletine, Türk vatanına ve insanlığa hizmet yolunda yılgınlığa, umutsuzluğa ve kesintiye meydan vermeden kara sevdalıların omzunda ilelebet yürümeye devam edecektir. Bu heyecanla seçimlere giriyoruz. Cumhur ittifakı Mamak’ta başarıya ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

MEHMET ALİ DEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Toplantıda söz alan AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir, toplantıyı düzenleyen Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hamza Can’a teşekkür etti.

CUMHUR İTTİFAKININ ADAYIYIM

 ise yaptığı konuşmada Mamak için yapacağı projeleri anlattı. 31 Mart Yerel Seçimlernde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olarak sahada çalıştığını kaydeden Köse, “Ben aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizin de desteği ile hep birlikte el ele vererek başarıyı yakalayacağız” diyerek konuşmasını bitirdi.

Anahtar Kelimeler:
Cumhur İttifakı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.