Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi Akşener

Marmaris Belediye Başkanı Acar’dan Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Marmaris Belediye Başkanı Acar, yaşlılık dönemiyle ilgili ülke düzeyinde farkındalık yaratmak amacıyla 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası için bir mesaj yayımladı. 

Acar’ın mesajı şu şekilde:

“Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak sosyal devlet anlayışının gereğidir. Geçmişten gelen eşsiz deneyimleri ile geleceğimize ışık tutan yaşlılarımız; Sizlerin hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmenizi sağlamak için Marmaris Belediyesi olarak hep daha çok çalışacağız.

Varlığınızın verdiği güven ve mutlulukla, hayat yolculuğunun önemli bir bölümü olan yaşlılık döneminizde, daha sağlıklı, daha kaliteli, daha üretken zamanları beraber geçirebilmek dileğiyle; Sonsuz saygımız, sevgimiz ile Yaşlılara Saygı Haftanızı kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.