Öne Çıkanlar euro Koronavirüs Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar aşılanmaya başlandı mı Yapi Kredinin 500 Milyon Dolarlik İhraci Yapı Kredi Portföyden Gümüş Fonu İstanbulda vaka sayıları düştü mü Ankarada vaka sayıları düştü mü Çinde 40 Derecede Çalışan Yüksek Hızlı Tren Seferlerine Başladı Mı Gazete İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Şehit piyade sözleşmeli er Ali Özdemir piyade sözleşmeli er Ali Özdemir

Marmaris'te Kan Bağış Kampanyası

Marmaris'te bugün başlayan kan bağış kampanyası 22 Temmuz'a kadar sürecek.

Hasta ve ihtiyaç sahibi kişilerin kan kullanımı için gerekli kanların gönüllü bağışçılardan düzenli olarak elde edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Marmaris Birgül Gökmen Kızılay Kan Bağışı Merkezi, kan bağışı kampanyası gerçekleştirecek. İlçedeki potansiyel bağışçılara daha kolay ulaşmayı hedefleyen kampanya kapsamında merkez yetkilileri 18 ve 22 Temmuz tarihlerinde saat 18.00 ile 01.00 arasında Türkmenistan Parkı’nda (Saman İskelesi) olacak. Kan bağışı yapmak isteyen gönüllülerin kimlikleriyle birlikte belirtilen yerde olması isteniyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.