Öne Çıkanlar sinema vizyona girecek yeni filmler Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler Aubameyang YENİLDİ feribot seferleri iptal oldu atv Atom tedavisinden sonraki süreç nedir mars ebay 7 nisan gündemi

Marmaris’te Çocuk Parklarına TSE Onayı

Marmaris Belediyesince ilçeye kazandırılan çocuk parklarının TSE standartlarına uygun olduğu yetkililerce onaylandı. Ailelerin çocuklarını güvenle oynatabileceği çocuk parklarıyla Marmaris, Ege Bölgesi genelinde İzmir’den sonra TSE belgesi alan ikinci kent oldu.

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, iki aylık yoğun mesaisinin ardından, Muğla bölgesine örnek olacak, TSE standartlarına uygun çocuk oyun parklarını hizmete sundu. Bir süre önce başlatılan yoğun kullanım nedeniyle ömrünü tamamlamış oyun gruplarının yenilenmesi ve zeminlerin kauçukla kaplaması işinin tamamlanmasıyla, Müdürlüğün Türk Standartları Enstitüsü’ne başvurusu sonucu yeni oyun grupları, uzmanlar tarafından denetlendi.

Yapılan denetimler sonucunda salıncak, kaydırak, kablolu taşıma tesisatları, atlıkarınca, sallanma elemanları ve havada asılı ağların özel güvenlik kurallarına uyduğu raporlanırken, boyalı metal boruların ve polietilen ürünlerin çocuk sağlığına zararlı maddeleri içermediği test raporları ile belgelendi. Ayrıca oyun grupları yanmazlık testinden de geçirilerek, TSE standartlarına uyduğu belirlendi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.