Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Marmaris’te Üç Kamyonluk Atık Tek Seferde Taşındı

Marmaris Belediyesi’nin geçen yıl filosuna dâhil ettiği bahçe atıkları öğütme makinası sayesinde üç kamyonluk organik atık yerinde öğütüldü.

Aydem tarafından Armutalan’da gerçekleştirilen budama çalışmaları sonucunda ortaya çıkan bahçe atıklarını makine araç parkına taşınması yerine bulunduğu noktada öğütülmesi kararlaştırıldı. Belediyenin dal öğütme makinası çalışma sahasına götürülerek yaklaşık üç seferde taşınacak organik atıklar yerinde öğütülerek tek seferde kompost gübre yapılarak seraya nakil edildi.

Marmaris Belediyesi’nin sınırları içerisinde bulunan park ve yeşil alanlardan çıkan bahçe atıkları bu makinede öğütüldükten sonra tekrar organik materyal olarak doğada kullanılıyor. Böylece hem iş gücü azalıyor hem de depolama gibi birçok işlemden tasarruf ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.