Öne Çıkanlar tbmm chp çin gündem palandöken Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi facebook Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

Sinoplular Akgül’ü Ziyaret Etti

Mamak’ta bulunan sivil toplum kuruluşları, esnaf ve derneklerle sık sık bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün misafirleri Sinop İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Kenan Güllü ve yönetimi oldu. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren heyet, Akgül’e başarılı çalışmaları ve STK’lara verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Kültür, eğitim, yardımlaşma ve dayanışma içinde çalışmalarını yürüten bütün derneklere destek olduklarını kaydeden Akgül, gelenek ve göreneklerimizin genç nesillere aktarılmasında önemli rol oynuyorsunuz dedi.

STK’lar Mamak’a katkı sağlıyor

STK’lar ve derneklerle uyumlu bir çalışma içinde olduklarının altını çizen Akgül, “Sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmalarını takip ediyoruz. İnsanların kendi kültürlerinden kopmadan yaşadıkları ilçeye, şehre katkı sağlaması önemlidir. Bu memleketin birliği beraberliği için uğraşan herkese kapımız açık” diye kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.