Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Söke Belediyesi Yaşlıları Ziyarete Devam Ediyor

“Yaşlı Dostu Belediye” projesi ile Türkiye’de bir ilk ve örnek projeyi gerçekleştiren Söke Belediyesi, yaşlıları ziyaret etmeye devam ediyor.

Söke’de 65 yaş üstü vatandaşların demografik, ekonomik, sağlık, sosyal durumlarını belirleyen çalışma ile “Yaşlı Atlası” oluşturmayı başaran Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü,  “Yaşlı Dostu Belediye” proje kapsamında yaşlı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Söke’nin yaşlı bireylerinden olan 104 yaşındaki Zehra Bayıroğlu ziyaret edildi. Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Yaşlı Sağlığı Doktoru T. Barış Değer, Sağlık Memuru Sevim Avcı ve İşyeri Hekimi Doktor Zafer Şentürk’ün bulunduğu ziyarette Bayıroğlu’nun sağlık durumu kontrol edilirken, kullandığı ilaçlara da bakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.