Söke ve Kuşadası Belediyelerinden Sergi İşbirliği

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, Söke Belediyesi Deri Aksesuar Atölyesi'nin sergisine ev sahipliği yapmaya başladı.

Şengün Nişancı'nın eğitmenliğinde kursiyerlerin deriden yapmış oldukları çanta, giysi, tablo, cüzdan ve ev aksesuarları gibi ürünler büyük bir beğeni ile karşılandı. Nişancı, kurslara desteklerinden dolayı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a ve serginin Kuşadası’nda açılmasına imkan sağlayan Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

Söke Belediye Başkanı Toyran, iki belediye işbirliği ile yapılan faaliyetlerin bundan sonra artacağını düşündüğünü belirterek, deri tasarım kursunu çok önemsediklerini ve ortaya çıkan ürünlerin her kesim tarafından beğeni ile karşılandığını, kadınların yaratıcılıklarını görmenin kendileri açısından mutluluk verici olduğunu söyledi.

Söke ve Kuşadası Belediyelerinin ortak gerçekleştirdiği serginin bir ilk olduğunu belirten Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ise “Kuşadası Belediyesi olarak kadın emeğinin değerlendirilmesi amacıyla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin resmi başvurularını tamamladık. Umarım önümüzdeki süreçte Söke ve Kuşadası olarak güzel çalışmalara imza atarak kadınlarımıza ve gençlerimize bir gelir yaratabiliriz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.