Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang avokado maskesi avcılar belediye başkanı handan toprak Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı avro avea kayseri belediye başkanlığı

Söke’deki Tarihi Okul Binası Kültür Salonuna Dönüştürülüyor

Söke’ye bağlı Ağaçlı Mahallesinde yıllardır kullanılmayan ve harabeye dönen tarihi okul binası, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın talimatıyla yeniden düzenlenecek ve kültür salonuna dönüştürülecek.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Ağaçlı Mahallesine yönelik proje geliştiren belediye, eski okul binasını kültür salonuna dönüştürüyor. Proje kapsamında çalışmalar hızla devam ederken, yapılacak alanın yakın zamanda çok sayıda kültürel ve sosyal etkinliğe ev sahipliği yapması öngörülüyor.

Ağaçlı’nın Söke için önemli bir yerleşim yeri olduğuna dikkat çeken Söke Belediye BaşkanıToyran ise konuya ilşkin, “İşe kültür salonu ve misafirhane ile başladık. Ağaçlı mahallemiz için hem yöre insanımıza, hem de ilçemize ekonomik ve sosyal değer katacak başka projelerimiz de var. Vakti geldikçe bu projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yapımı devam eden kültür salonu projesi ile hem atıl durumdaki okul binası ile çevresi değerlendirilecek hem de Söke’miz 5 kilometre mesafedeki Ağaçlı mahallemizde çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir mekan kazandırmış olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.