Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu Kütahya Deplasmanında

Merhum Tiyatrocu Nejat Uygur’un kaleme aldığı, Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından günümüze uyarlanan Markopaşa müzikali, Kütahya Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle Hezar Dinarî Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Kütahyalıların yoğun ilgi göserdiği müzikalde Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Hv. Er Eğtm. Tugay ve Garnizon Kom. Hv.P.Tuğg. Celal Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ve Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş yer aldı.

Sergilenen oyunun ardından seyircilere konuşma yapan Behzat Uygur, şöyle konuştu:

“Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu olarak uzun yıllardır Kütahya’ya gelmiyorduk. Sanırım 94 yılında tiyatromuzun ilk kurulduğu yıllarda gelmiştik ama Nejat Babayla daha önce çoğu kez yolumuz Kütahya’ya düşmüştü. Biz bugün Şahane bir Kültür Merkezinde, Şahane bir tiyatro seyircisine oynamak bütün yol yorgunluğumuzu aldı ve hepimiz Avrupa şampiyonasında kupa finalinde oynuyormuşuz gibi sizlerin karşısında öyle oynadık sizlere çok teşekkür ediyorum. Maç ne oldu diye sorarsanız Babam turnelere hep deplasman derdi ve seyircimizle hep berabere kalıyoruz. Çünkü biz seyircimizle hep beraberiz derdi bugün de öyle oldu. Biz başkanımızla görüştüğümüzde hemen bu oyunu yapalım dedi, işte tiyatro yerel yönetimler sayesinde ayakta kalacaktır.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.