Umut İçin Pedal Çevirenler Marmaris Belediyesi’ni Ziyaret Etti

“Umut İçin Pedal” adlı sosyal sorumluluk projesinin dört gönüllü bisikletçisi bin 300 kilometrelik Çanakkale – Antalya turu kapsamında dün Marmaris’e geldi. Gönüllüler, bu sabah Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner’i ziyaret etti.

2003 yılında Amerika’da kurulan Bridge to Türkiye ve Aziz Sancar Vakfı tarafından başlatılan, Türkiye’de de Bisikletliler Derneği tarafından desteklenen “Umut İçin Pedal” adlı sosyal sorumluluk projesinin dört gönüllü bisikletçisi bin 300 kilometrelik Çanakkale – Antalya turu kapsamında dün Marmaris’e geldi. Marmaris Belediyesi tarafından bir gece konuk edilen 4 gönüllü, bu sabah Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner’i ziyaret etti.

“Amacımız Binlerce Çocuğa Ulaşmak”

Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz proje hakkında “Çocuklara yardım için 23 Ekim’de Çanakkale'den başlayan bisiklet yolculuğumuz 4 Kasım'da Antalya'da sona erecek. Yolculuğumuz Aziz Sancar Vakfı'nın destekleriyle gerçekleşiyor. Aziz Sancar Vakfı'nın Başkanı ve Başkan Yardımcısı da bizlerle birlikte. 2014 yılında gerçekleştirdiğimiz tur kapsamında 350 çocuğa yardım toplamıştık. Bu kez amacımız binlerce çocuğa ulaşmak” dedi.

Başkan Yardımcısı Öner de bu anlamlı projeye küçük de olsa katkı koydukları için büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Gururumuz Aziz Sancar’ın vakfının da bu projenin içinde yer alması bizim için çok önemli. Bisikletliler Derneği Belediyemizin bisiklet politikasını takip ediyor ve destekliyor. Bu anlamda irtibatımız devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.