Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Yatırımcıların Gözdesi: Yenimahalle

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’nin hayata geçirilen dev projelerle büyük bir değişim sürecine girdiğini belirtti.
 
Başkan Yaşar, Yenimahalle’ye yapılan yatırımların ilçenin değer kazanmasını sağladığını belirterek, “Göreve geldiğim günden beri ben ve ekibim Yenimahalle’yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmak. Bu yatırımlar, ilçemize sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan ciddi değer kattı” dedi.
 
Yatırımcıların Gözdesi: Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımların ilçenin değerini artırmasıyla ilçe, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ünlü firmaların gözdesi haline geldi. İlçede bulunan konutlarda ise belediye tarafından spor merkezleri, kültür merkezleri, anaokulları, parklar, sosyal ve kültürel tesisler yapılmasıyla fiyat artışı gerçekleşti. Kentsel dönüşüm projeleriyle modern binaların yükseldiği ilçede konut projelerinin yanı sıra, hastaneler, yaşam alanları, üniversiteler ve kafeler de bölgede yatırımcıların tercihlerinden oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.