Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ malatya doğalgaz Covid 19 CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY tunceli polis EyeBrand Hamidi Ailesinin Mutlu Günü Hamza Hamidi

Gündemde Bugün-1 Haziran 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Hükümet Konağı Önünde Adıyaman Mitingi düzenleyecek ve Yenikapı'da Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin İftar Programına katılacak. (Saat:15.30-20.36)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konutta Sudan Maliye ve Ekonomik Planlama Bakanı Mohamed Osman Suliman El Rekabi ve Beraberindeki Heyeti kabul edecek, Elazığı Valililği'ni ziyaret edecek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Elazığı Mitingi, Batman Valilik Önünde Batman Mitingi düzenleyevek ve Batman Valiliğini ziyaret edecek. (Saat:10.00-13.15-14.00-17.00-18,30) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, BAOB Oditoryum-Nilüfer'de Toplu Üye Katılım Törenine, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile Toplantı yapacak, Şehit Aileleri Derneği'ni Ziyaret edecek, NOSAB Toplantı Salonu'nda Sanayici ve İş İnsanları ile Toplantı yapacak. (Saat:10.30-11.00-13.00-15.00) 

BAKAN YILMAZ GAZİANTEP'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fuat Şimşek Anaokulu ve Ortaokulu Açılış Törenine, Fuat Şimşek Ortaokulu Konferans Salonu'nda Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile Ortaklaşa Yapılacak Z- Kütüphane Protokolüne, Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda Bekçi Kadrosunda Göreve Başlayan Emniyet Mensuplarının Yemin Törenine ve Organize Sanayi Bölgesi'nde Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî Ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Gaziantep Sanayi Odası Arasında Yapılacak Olan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imza törenine katılacak. (Saat:15.30-16.30-17.00-18.15)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Menderes Tekstil'de İhracat Rakamlarını açıklayacak. (Saat:11.00)

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Sultan Alpaslan Külliyesi Temel Atma Törenine ve Kars Vefa İftarına katılacak. (Saat:17.00-19.39)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhuriyet Meydanı'nda Bilecik Mitingi, Eski Stadyum Alanı-Altıparmak'ta Bursa Mitingi düzenleyecek ve İftar Programına katılacak. (Saat:17.00-19.00-20.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Opera, Bale, Orkestra, Koro ve Topluluklar istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanlığı, 2017 Yılı Din İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:11.00) 

SPOR

-A Milli Takımımız, hazırlık maçında İsviçre'nin Cenevre kentindeki Cenevre Stadyumu'nda 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılacak olan Tunus ile karşılaşacak. (Saat:21.15)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Banvit ile Fenerbahçe Doğuş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.