Öne Çıkanlar galatasaray palandöken türk telekom ukrayna trabzonspor anadolu efes dolar Göztepe Beşiktaş Haberleri antalyaspor basketbol transfer

Gündemde Bugün-10 Haziran 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK CENEVRE'DE

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (İLO) ”108. Uluslararası Çalışma Konferansı Açılış Oturumu”na ve Devlet ve Hükümet Başkanlarının Katılacağı Yüksek Düzeyli Oturuma katılacak. (Saat:11.00-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu 2020 UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile oynayacağı maç öncesi maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.