Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Zeytin Dalı Harekatı Metina CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan berlin milli savunma bakanlığı ırak Çetin Düz Kimdir Koronavirüs Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Gündemde Bugün-10 Mayıs 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Danıştay Kuruluş Yıldönümü Programına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Sierra Leone Cumhurbaşkanı Ernest Bai Koroma'yı Resmi Tören uile karşılayacak, Başbaşa ve Heyetler Arası Görüşme gerçekleştirecek ve ortak basın toplantısı yapacak. Erdoğan ayrıca Sierra Leone Cumhurbaşkanı Ernest Bai Koroma ile akşam yemeğine katılacak.(Saat:10.00-16.30-16.45-18.30-19.00)  

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım,
İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek Somali konulu yüksek düzeyli konferansa iştirak etmek üzere yarın Londra’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. 

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde
4. İstanbul Su Forumu Açılış Merasimi ’ne iştirak edecek ve İslam Ülkeleri Meteoroloji Servisleri 1. Toplantısı’nın açılış konuşmasını gerçekleştirecek. (Saat:10.00-14.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde İlk Yerli Tünel Açma Makinesi - TBM'in Açılış Törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sodex Ankara Fuar Açılışı'na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ KONYA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz
, 11. Uluslararası MEB Robot Yarışması Açılış Programına katılacak ve Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ziyaret edecek. (Saat:11.00-15.00) 

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 10 Mayıs Ebeler ve Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen "Sizler Umudun Adısınız" programına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Üretim Reform Paketiyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:09.30)


TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurulunda Uluslar arası sözleşmeler görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda, (Başkanlık sunuşları, 2) Komisyonun Birleşmiş Milletler ile birlikte yürüttüğü proje hakkında bilgilendirme 3) Komisyonun 2016 ve 2017 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi 4) Komisyonun yurt dışına çıkma kararlarının alınması. 5) Proje kapsamında hazırlanacak olan video ve kitapçık için fotoğraf ve video çekimi) (Saat:10.30)
-Dilekçe İle İnsan Haklarını İnceleme Karma Komisyonunda, (Başkanlık Sunuşları 2-) KDK 2016 yılı Yıllık Raporu Hakkında Alt Komisyon Raporu
) (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00)

KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
 
-Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen “14. eTürkiye (eTR) Ödül Töreni”  TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’ın katılımlarıyla TBMM Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, Mart 2017 Motorlu Kara Taşıtları ve  2016 yılına ilişkin İstatistiklerle Aile verilerini açıklıyacak. (Saat:10.00)
-Maliye Bakanlığı Nisan 2017 Vergi Kimlik Numarası ve Mükellef Sayıları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Meyra Palace Otel’de birincisi gerçekleştirilecek Avrasya İslam Şurası Fetva Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

SPOR
-
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Atletico Madrid ile Real Madrid karşılaşacak. (Saat:21.45)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.