Gündemde Bugün-10 Şubat 2020 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi Açılış Törenine katılacak ve AK Parti Genel merkezinde Partisinin MKYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:13.30-15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sheraton Ankara Hotel & Convention Center'de “Yenilenen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve EBA Akademik Destek” Tanıtım Programına katılacak. (Saat:10.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2010-2018 yıllarına ait Sürdürebilir Kalkanma Göstergelerini yayınlayacak ve 2019 yılı Kasım Ayına ilişkin İşsizlik Rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsünün dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

-ABD Başkanı Donald Trump'ın, sözde Orta Doğu barış planını açıklamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2020 Avrupa Güreş Şampiyonası İtalya'nın başkenti Roma'da başlayacak. (Saat:13.30)

-Süper Lig'in 21. haftası Göztepe - Çaykur Rizespor maçıyla tamamlanacak. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 21. haftası Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Keçiörengücü, Akhisarspor - Ekol Göz Menemenspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-19.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 17. haftası İstanbul BBSK – İnegöl Bld. karşılaşmasıyla sona erecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.