Öne Çıkanlar ankara chp konya deprem sgk bodrum tsk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır

Gündemde Bugün-11 Haziran 2017 Pazar
TÜRKİYE
-10-18 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 oturumda gerçekleştirilecek olan  LYS sınavının ikinci oturumu gerçekleşecek. Üniversiteye girişin ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı, saat 10.00'da yapılacak
.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL’DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski TBMM Başkanı Hüsamettin cindoruk ile görüşecek ve Sancaktepe’de sokak iftarına katılacak. (Saat:14:00-20.43)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU CENEVRE’DE

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “106. Uluslararası Çalışma Konferansı”Na (İlo) Katılmak Üzere Cenevre’ye Gidecek.  Ülkemizin Birleşmiş Milletler Nezdindeki Daimi Temsilciliği’nde İftar Programına Katılacak.

BAKAN YILMAZ ÇORUM'DA
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için Sungurlu Kaymakamlığında düzenlenecek cenaze törenine katılacak.
(Saat:11.00)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti teşkilatının iftar programına katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Gümüşova İlçe Teşkilatı İftar Programına katılacak. (Saat:20.35)

SPOR
-A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki altıncı maçında yarın akşam Arnavutluk'un İşkodra şehrindeki Loro Boriçi Stadyumu'nda Kosova ile karşılaşacak. (Saat:21.45)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan, Ülker Sports Arena'da karşı karşıya gelecek.(Saat:18.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.