Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-12 Eylül 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Millî Kütüphane Konferans Salonu’nda Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Arasında İş Birliği Protokolü İmza Törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL'DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Esma Sultan Yalısında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası 10. Yıl Davetine katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN TURHAN ERZURUM'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi’nde Türkiye'de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi Harekete Geçme Çalıştayına katılacak, Erzurum Valiliğini, Erzurum Büyükşehir Belediyesini, AK Parti İl Başkanlığı Ziyaret edecek. (Saat:11.00-14.00-14.30-15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Fransa, Belçika, Slovenya ve Hollanda'nın ortaklaşa düzenlediği 2019 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasında Türk Milli Takımı, C Grubu'ndaki ilk maçında  Rusya ile karşı karşıya gelecek. (Saat:15.30)

-Ziraat Türkiye Kupası 2. turu 3 karşılaşma ile tamamlanacak.

-2019 FIBA Dünya Kupası 5-8'incilik klasman maçlarında Sırbistan-ABD ve Polonya-Çekya karşı karşıya gelecek. (Saat:14.00-16.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.