Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite covid19 salgını Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet

Gündemde Bugün-12 Mayıs 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Çin Halk Cumhuriyeti'ne hareket edecek. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARADA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu Ziyaret Edecek. (Saat:15.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Bankalar Birliği Genel Kurulunun açılışına katılacak. (Saat:10.15)

BAKAN ÖZHASEKİ  ANKARA’DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde 'Türkiye'de Kentsel Dönüşüm' Konulu Seminer Dersine katılacak. (Saat:15.00)

BAKAN YILMAZ ÇANAKKALE’DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu açılış törenine katılacak ve Gökçeada Kaymakamlığı’nı ziyaret ediecek. (Saat:15.00-16.30)
 
BAKAN ELVAN İSTANBUL’DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde Genç Türkiye Zirvesi “Küresel Güç, Bölgesel Lider: Yeni Türkiye” Konulu Oturuma katılacak. (Saat:13.30)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU MUŞ VE SİİRT’TE
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İl Değerlendirme Toplantısı’na Ve Emine Erdoğan Türgev Konferans Salonu’nda Doğumunun 200. Yılı Hatırası Şeyh Muhammed El Hazin  Sempozyumuna katılacak. (Saat:10.00-14.30)
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu Kümes Hayvancılığı Üretimini, Süt ve Süt ürünleri üretimini ve Kırmızı Et Üretim istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Emir Sultan Camii'de Sabah Namazı Buluşmaları, İl Müftülüğü Hizmet Binası Açılışına katılacak ve Ulu Camii'de Cuma Hutbesi İrad edecek. (Saat:05.00.-11.00-13.00) 

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası, Kayserispor-Atiker Konyaspor ve Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçlarıyla başlayacak. (Saat:20.00-20.00)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.