Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vakıfbank vodafone Afrin

Gündemde Bugün-12 Ocak 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Sultanahmet Rektörlük Binasında  Marmara Üniversitesi 135. Kuruluş Yıl Dönümü Programına katılacak. (Saat:14.30)                         

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyelerini kabul edecek, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox Ve Rolls Royce Ceo’su Warren East’i Kabul edecek ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (Saat:10.00-12.00-15.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK ANKARA'DA

-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Grand Ankara Otel'de, "2017 Yılı Ekonomik Değerlendirmesi ve 2018 Yılı Beklentileri" konulu MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısına katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN AĞBAL ANKARA’DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, TESK Genel Merkezi Toplantı Salonu’nda Defter -Beyan Sistemi” tanıtım toplantısına katılacak.  (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Marmara Üniversitesi 135. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'ne katılacak. (Saat:15.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR’DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Korel Otel’de 2017 Yılı Afyonkarahisar Yatırımlarını Değerlendirileceği kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecek ve Şuhut Belediyesi Düğün Salonu’nda AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Kongresine katılacak. (Saat:09.00-14.00)

TBMM GÜNDEMİ
-CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2017 Kümes hayvancılığı üretimi, Süt ve Süt ürünleri üretimi istatistiklerini ve Kasım 2017 Sanayi Ciro Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-İran'daki Protestolar ve yansımaları takip ediliyor.

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında Anadolu Efes sahasında Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımı ile karşılaşacak. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.